Emma hos kattefrisørEfter endt praktik hos Coton Randers som kattefrisør, tilbyder jeg klip og trim af din kat eller kanin.
Der er dog ikke tale om show klip, men klipning af langhårede katte og kaniner der er gået i filt, eller forebyggelse af at der kommer ny filt.

Klippe-priser:

Prisen for en klipning ligger fra 300 kr til 500 kr, alt efter hvor meget tid der bruges. Op til 30 min. er prisen 300 kr, fra 30-60 min. er prisen 400 kr og for 60-90 min. og derover er prisen 500 kr. Prisen er således den samme om det er forebyggende klip, klip af filt eller en løveklip. En klipning tager normalt mellem 30 til 60 min. Jo mere filt katten har jo længere tid skal man regne med at det tager.

Ørerens og negleklip er inkl. prisen hvis dette ønskes.

Kørsel:

Der er både mulighed for at I kommer til Mobil Katteklip eller at jeg kommer ud til jer, mod betaling – 50 kr i start gebyr + 3 kr. pr. km. den ene vej. Dvs. er der 40 km fra min adresse, Lundbergvej 2, 8940 Randers sv, til jeres adresse, vil kørsel således blive (40×3) + 50 = 170 kr. i alt.

Klippetiderne ligger mellem kl 8.30 – 12 i hverdagene. Aften og weekend tider kan bookes ved et tillæg på 100 kr. Aftentiderne ligger omkring kl 19-19.30 alt efter hvor klipningen skal foregå. Weekendtiderne ligger omkring kl 9-10.

Bedøvelse:

Er det nødvendigt at bedøve katten, kan dette gøres hos Vangsgaards Dyreklinik for 400 kr. Klippeprisen vil være den samme som overstående.

Det kan hænde at katten eller kaninen er for angste eller har for store smerter pga filt, det vil således være for mig umuligt at klippe denne, og jeg må derfor anbefale en tur til dyrlægen i stedet. Er jeg kommet ud til sådanne tilfælde, betales der blot for kørsel.

Der kan betales med kontanter og MobilePay

Læs her om tips og råd ifm. en klipning