Emma hos kattefrisørEfter 3 års praktik hos Coton Randers som kattefrisør, tilbyder jeg klip og trim af din kat eller kanin.
Der er dog ikke tale om show klip, men klipning af langhårede katte og kaniner der er gået i filt eller forebyggende klip.

Klippe-priser:

Prisen for en klipning ligger fra 300 kr til 650 kr, alt efter hvor meget tid der bruges. Op til 30 min. er prisen 300 kr, fra 30-60 min. er prisen 500 kr og for 60-90 min. og derover er prisen 650 kr. Prisen er således den samme om det er forebyggende klip, klip af filt eller en løveklip. En klipning tager normalt mellem 30 til 60 min. Jo mere filt katten har jo længere tid skal man regne med at det tager.

Ørerens og negleklip er inkl. prisen hvis dette ønskes.

Kørsel:

Der er både mulighed for at I kommer til Mobil Katteklip eller at jeg kommer ud til jer, mod betaling – 3 kr. pr. km. Dvs. er der 40 km fra min adresse, Lundbergvej 2, 8940 Randers sv, til jeres adresse, vil kørsel således blive (40x2x3) = 240 kr. i alt.

Klippetiderne ligger mellem kl 8.30 – 12 i hverdagene. Aften tider kan bookes ved et tillæg på 100 kr. Aftentiderne (tirsdag og torsdag) ligger omkring kl 19-19.30 alt efter hvor klipningen skal foregå.

Bedøvelse:

Er det nødvendigt at bedøve katten, kan dette gøres hos Favrskov Dyreklinik for 400 kr. Prisen for klipningen vil være 400-600 kr alt efter hvor filtret katten er.

Det kan hænde at katten er for angst/aggressiv eller har for store smerter pga filt, hvor det kan være umuligt at holde katten, og det således vil være for mig umuligt at klippe denne, i disse tilfælde vil jeg anbefale at vi evt. sammen finder en tid hos Favrskov Dyreklinik hvor katten kan blive bedøvet og jeg derefter klipper katten.

Der kan betales med kontanter og MobilePay

Læs her om tips og råd ifm. en klipning